Wat

De coachvragen waarmee mensen mij benaderen zijn: levensvragen, zelfontplooiing, balans werk-privé, samenwerking met collegae, loopbaan/carrière en de wisselwerking in het algemeen tussen een persoon en zijn omgeving
Persoonlijke ontwikkeling & groei

Van jongs af aan kon ik al heel geduldig een stuk touw of knoop ontrafelen. Het intrigeerde mij hoe zoiets in elkaar verwikkeld kon zijn en het gaf een enorme voldoening om uiteindelijk het touw los te krijgen. Later bleek dit mijn grootste motivatie te zijn om met mensen te gaan werken die met zichzelf tijdelijk in de knoop zaten. Door hen uit de knoop te helpen en inzicht te geven in een mogelijk innerlijke strijd en hoe deze te overwinnen. De bewustwording te creëren van de manieren die wij hebben ontwikkeld om met moeilijke situaties om te gaan. Hoe (denk)patronen werken en hoe wij onszelf kunnen bevrijden van beperkende gedachten en gevoelens.

Ik beheers zes talen en zet mij dan ook graag in als taalcoach bij het redigeren van tekst voor bedrijfsuitingen e.d. Naast Nederlands, spreek ik vloeiend Papiaments, Engels, Spaans en een beetje Frans. Door opleiding, mensenkennis en levenservaring ben ik getraind in het lezen van lichaamstaal, zo zie ik wat je mij (onbewust) non-verbaal vertelt!

Naast het model geweldloos communiceren, gebruik ik in mijn coaching ook de methode van transformationeel coachen, wat inhoudt dat ik de persoon die ik coach stimuleer om zelf antwoorden te vinden door reflectieve vragen te stellen. Mijn praktijk is gericht op het coachen van volwassenen die vragen hebben op het gebied van: zelfontplooiing, balans werk-privé, samenwerken met collega’s, loopbaan/carrière, stress en relaties.

Verder maak ik gebruik van verschillende technieken en methodieken, waaronder Mindfulness, NLP oefeningen, provocatief coachen, Assen van Verandering, familie- en organisatieopstelling middels houten poppetjes en het maken van een genogram om inzicht te bieden.
Ik bied persoonlijke en zakelijke coaching, maar ik geef ook training. Zodra het weer kan, in verband met de Corona maatregelen, ga ik mij focussen op het geven van face tot face groepscoaching en training.

Wat

zijn de mogelijkheden / tarieven

Persoonlijke coaching

per uur
90
Eerste gesprek kosteloos Coachtraject van vier tot zes sessies

Zakelijke coaching

per uur
115
Coachtraject van vier sessies, inclusief eerste gesprek. In overleg uitbreiding van traject mogelijk.

Groepscoaching en Trainingen

nader te bepalen
tzt
Neem contact op voor het meest actuele aanbod!
Ook behoort wandelen tot de mogelijkheden om
een sessie functioneel te benutten. Wij bespreken
tijdens het eerste gesprek welke mogelijkheden
ik bied om tot optimale en duurzame oplossingen
te komen. Wandelen, letterlijk in beweging komen,
kent positieve effecten.
Neem de stap, de eerste is zo gezet!

Mijn contact gegevens

Vragen staat altijd vrij

Mail:

astrid@cubascoaching.com

Bel of whatsapp:

+31624213622

Langs de rivier de Dordtsche Kil

Tafelberg 60, 3328 SR DordrechtMalachiet 200, 3316 LD Dordrecht