Wie

Neem als start mijn foto. Lachend, genietend van het leven en het heerlijke water. De foto symboliseert de spreekwoordelijke vis in het water: als coach voel ik mij namelijk helemaal op mijn plek! Ver buiten mijn comfort zone tredend,  dat wel. Het geeft natuurlijk wat bloot zo’n foto. Ik wil dan ook als voorbeeld dienen.
De meeste personen die bij mij in coaching komen, zullen zich namelijk ook bloot geven! Ik neem daarom hierbij het voortouw.

Mijn naam is Astrid de Cuba en ik ben geboren in Aruba. Na de middelbare school (tm HAVO 4, geen diploma) heb ik een MBO opleiding richting Agogisch Werk succesvol afgerond. Ik wilde altijd al met en voor mensen werken en besloot verder te leren voor maatschappelijk werker. In 1995 mijn HBO diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald en werk sindsdien met veel plezier en voldoening in de welzijnssector. De laatste tijd mis ik echter diepgang in mijn cliëntgesprekken. Het is vooral praktische hulpverlening wat ik bied en de psycho – sociale vraagstukken lijken steeds minder voor te komen. Daarom heb ik in 2019 een post-HBO opleiding gevolgd tot Professioneel Coach en heb ik mijn droom verwezenlijkt door deeltijd een eigen coachpraktijk te beginnen sinds 1-4-2020.

Deels op Aruba en deels in Nederland opgegroeid, heeft mij gevormd tot de wereldburger die ik ben.

Amicaal. Attent. Accuraat. Astrid.
Ik sta voor persoonlijke aandacht, positiviteit en een hartelijk welkom!
Professioneel coach
Ieder mens heeft een aangeboren drive om te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar buiten te brengen: wij hebben alle antwoorden in onszelf!

 

Voor wie nog twijfelt

Kies voor jezelf en volg je eigen pad

Mail me:

astrid@cubascoaching.com

Bel of whatsapp me:

+31624213622

Langs de rivier de Dordtsche Kil

Tafelberg 60, 3328 SR DordrechtMalachiet 200, 3316 LD Dordrecht